Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира днешната декларация на Левски, чрез

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира днешната декларация на Левски, чрез
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Много пируети на Левски последните години

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява днешната декларация на Левски, посредством която " сините " желаеха ексклузивен конгрес на Българския футболен съюз. Босът на " белите " прикани сътрудниците си от " Герена " да бъдат съответни и да посочат с имена корупцията в Бояна, за която приказват.

" Не разбирам на какво се дължи тази смяна в позицията на Левски. За две години те направиха доста пируети и си менят мнението от време на време - пирует след пирует. И менует. Футболният съюз бил напоен от корупция и зависимости. Ама излезте и кажете - Пешо и Гошо са корумпирани, Тошо подкупил Иван, оня е подвластен от другия, дайте конкретика! Уточнете! За да бъдат осъдени виновниците. А другояче по този начин - " всичко е пропито от корупция ", е една обща приказка. Аз не съм удовлетворен от шефа на съдиите, и си го споделям пред медиите. Михайлов в действителност би трябвало да вземе ограничения! При Сталев нещата бяха доста по-добре, нямаше тънга-мънга. Прави чест на сътрудниците от Ботев (Пловдив), че оповестиха: " не сме удовлетворени от работата на Виктор Кашай ". Така се прави. Ето, Славия загуби точки против Спартак (Варна) в последния мач, застанах пред публицистите и споделих, че мога да имам искания към съдията - няколко противоположни фаула, няколко спестени картона за Спартак, само че такива неща ги има във футболното съдийство и не мога да кажа, че съдията е повлиял върху крайния излаз на мача. Не е. Да кажат от Левски - Михайлов ли е подкупен, Гонзо ли е подкупен, кой е? Стига пируети!

" Седнали да плачат за съдийството на мача с ЦСКА 1948, Илиян Стефанов щял да завърши. Във футбола има конфликти, като не желае да го ритат, да стане балетмайстор, в Софийската опера и балет може и да го вземат, несъмнено търсят балетмайстори там. Аз тогава какво да кажа и какви заявления да пиша, когато след мача с Левски имахме четирима контузени и кръв в съблекалнята: счупена глава, три строшени пръста, пукнат лакът и строшен нос. Каква беше тая кланица?! А от Левски не помнят ли, че при започване на дадоха дузпа за ЦСКА 1948. Или като се свири във ваша изгода няма проблем? Не разбирам - те първенци ли желаят да стават? Боже! Нека първо си платят задълженията. Да върнат всичко към Национална агенция за приходите, да платят и на Славия. Още не сме получили парите за счупените седалки на нашия стадион. Да. Първо бъдете изрядни, бъдете чисти - пред страната и Бога, а по-късно мислете за купата. Левски колкото задължения има, аз съм нямал толкоз косми по главата. "

" Познавам Наско добре, познавам ги добре всички, били са футболисти при мен. Наско е мъжага и се надявам да не смени аплоато. Стига пируети! Ще им се завие свят от толкоз въртене. Ако различен ги написа тези заявления, да вземат ограничения. Казвам им по този начин: първо погледнете себе си и си оправете вашите неща. И бъдете съответни! Кой е подкупен? Дайте да забележим и да му се ударят тоягите по гърба. Не може да хвърляш тиня по всичко и всички. Искате единствено да ви свири Станимир Тренчев ли? Станимир, дублирам името. Или Сватбата? Сега ми е забавно преди мача с Левски, когато играем с Черно море, какъв брой ли картона ще ни покажат. Да не стане по този начин, че да ни вкарат в кошарата и да ни лишат от няколко титуляри за мача с Левски. Няма да ме учуди ", съобщи Стефанов.Източник: Спортал
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР